91 BPM - Helt lagom.

That's the way that I want it.

Inte för att jag vill utan för att jag måste.

Tuggar för annars kvävs jag.

Bor för att inte flytta.

Sover utan att vakna.

Går ensam på en full gata.

Är full på en tom gata.

Krattar löv.

Så mycket som inte betyder någonting även fast det har en betydelse.
//H

B

Benny, Brynolf, Bert, Bartolomeus, Berthold, Big Boss, Barbara, Billy, Bruno, Berit, Bill, Beata...
Det finns ju massvis av supercoola namn som börjar på bokstaven "B" varför ger inte föräldrarna nuförtiden sina barn sådana namn?

B är bokstaven som är bäst

//Big Boss aka Rumphunden

Bunker


Att blogga är som ett tveeggat svärd. Fri tolkning på det.

//Hallelulius

Ett sent, tidigt ansvarsfullt inlägg

Tjoopidoppido!!

Nu undrar ni säkert varför jag sitter här och bloggar kl 02.04 på natten. Ni kanske rentav känner er lite stötta!? Ja menar om ni ser upp till oss som bloggare och så visar det sig att ja är så oansvarsfull att ja sitter och bloggar på natten när när det är skola imorgon. Jo så kan det gå om man har tele2, typ.

Så för att visa att jag inte är oansvarsfull ska jag här göra en rankning över saker som är ansvarsfulla:

5. Titta på Cops på 6an så att man vet att det är fel att köra knark-påverkad in i en vägg så att de amerikanska poliserna kan slå på en.

4. Lära sig steka pytt i panna till sina hopplösa (högst oansvariga) småsyskon.

3. Terminslåna en Engelska ordbok (på 2kg) att ha i väskan så man kan lära sig nya ord och uttryck när man inte har något att göra.

2. Lägga papper i toan innan man gör nr.2* så att folk utanför inte ska höra "plasket" och bli äklade.

1. Blogga onödiga roliga saker kl 02 på natten.

Det är det mest ansvarsfull som finns!!! Tänk bara om alla följde dessa ansvarsfulla råd! Va alla inte skulle köra in i väggar. Eller behöva lyssna till när "korven*" lämnar "the dark hole*" för att göra ett ytters ljudligt "magplask*" i den så kallade "pudderdosan*". Eller alla stakars datanördar som sitter och sörplar energidryck och inte har en aning om vad de ska hitta på en natt som denna, så kan de läsa vår blogg!! (som en viss präst skulle säg: Suveränt!!Jubel!! Tjoho!!)

Ordförklaring(*) :
Nr.2 - "Lägga en tetris*"
Korven - Avföring med korvform
The dark hole - En mörk plats*
Magplasket - Plasket som skapas när "korven*" landar på sidan eller nått (har inte undersökt detta så nogrant, posta en komentar om du vet!!)
Pudderdosan - Toalett*
Lägga en tetris - "Göra sig av med lite "grejer*""
Göra sig av med lite "grejer*" - BAJSA
Grejer - "Korven*"
En mörk Plats - För otrevligt att nämna i våran pryda blogg
Toalett -

En toalett, talspråkligt toa, är en anordning, oftast avses en vattenklosette, med uppgift att uppsamla och vanligen även avlägsna kroppsligt avfall, främst urin och avföring. Ordet toalett används även om det rum där anordningen finns. Ordet härrör från franskan och stavades ursprungligen toilette.

Toalett är även synonymt med klädsel; göra toalett (eh?) = klä sig Wikipedia

 

Frukta inte!

Din högst ansvariga (men dock inte för detta inlägg)

 

Gbg:an

 

(Mitt bloggarnamn är ju värdelöst! xD Man upptäcker så många roliga saker vid den här tiden (02.35) BAJS det är ju verkligen skola imon !! Gash)


En toalett, talspråkligt toa, är en anordning, oftast avses en vattenklosett, med uppgift att uppsamla och vanligen även avlägsna kroppsligt avfall, främst urin och avföring. Ordet toalett används även om det rum där anordningen finns. Ordet härrör från franskan och stavades ursprungligen toilette.

Toalett är även synonymt med klädsel; göra toalett = klä sig


Frukta ej

Tro inte att ni blir utan blogginlägg en dag som denna. Det krävs mer än galet, galet mycket snö för att stoppa gurkstadbloggen.


Bara så ni vet dör man inte om en buss stannar, förutsatt att man har värme i bussen då...


Jag har egentligen inget vettigt alls att skriva idag. Det kan vara så ibland. Att det tar slut. Det kan både vara jobbigt och skönt när saker tar slut. Det finns väldigt många saker som kan slut. Mjölk, relationer, årstider, liv, idéer. Men det finns en sak som är det värsta. Slutet på lov. Lov är alltid för korta. Helt felkonstruerade. Skumt. Att komma på en sån bra idé som lov är ju kanon. Men kommer man på en sån ultimat idé får man ju utveckla den ordentligt. Det är ungefär som att man skulle gjort hjulet trekantigt och nöjt sig med det. FAIL.

För övrigt tänkte jag lägga till att mina tankar i bloggen är fullstädningt spontana och oftast väldigt ogenomtänkta. Har ingen aning om vad jag vill säga med denna mening för hade jag vetat det hade den ju inte stämt. Skulle kunna vara ett av undantagen iofs. Blanda inte ihop detta med att mina påståenden inte stämmer och bara är trams för då hade det ju varit helt meningslöst. Tänk att ha en tramsblogg, vad meningslöst! HAHAHA!

Haha, nu låter det som jag är en seriös bloggare på sätt och vis. Läskigt detta. Har ni någonsin försökt jaga lejon med tvättsvamp? Gör inte det, det är också läskigt. Antar jag.


//Hallelulius

Klassiker.

//Hallelulius

Ytterst bra humör

Se och häpna, här kommer ännu ett inlägg! I katergorin seriöshet (om det nu är ett ord) slår detta inlägg alla gränser jag någonsin skådat. Ett låttips. Joseph Arthur – In The Sun

Passar på att säga att jag älskar snö.
Blev så mkt hat förra inlägget så lägger lite kärlek här så det väger upp. Vill ju inte att bloggen ska bli en deppblogg. Det finns det nog med på nätet. För övrigt, vad har internet för form egentligen?
Jorden är ju rund och man trodde länge den var platt.
Kommer man tro att nätet är runt och sedan visar det sig att det är trekantigt eller någon annan hipp geometrisk figur. Kanske en Ikosaeder.



En liten Haiku - om våren, kärlek, infrusna människor som ska flytta, tolka den hur du vill, - slänger jag med också, om det nu får kallas Haiku. Men det kan man ju skriva fjorton blogginlägg om någon gång i framtiden.


Jag bor i ett hav
I ett fruset hav, instängd
Snart ska jag flytta


(Tro inte att jag är trött på vintern, jag älskar den)
(Det råkade bara vara så att min kreativitet)
(Tänkte på våren precis nu)
(Kärlek)
//Hallelulius

Tävling.

Tänk dig att du står i en liten kruka, du är grön och väntar på att få det du väntat på hela dagen. Vatten. Molekyler av väte och syre som ska flöda över dig likt gräshoppor höppandes över ett fält (typ) Helt plötsligt händer det oväntade: En blå pulka faller likt en gastub från ingenstans och krossar en balkong. Vad gör du?
Skicka in ditt svar till statens järnvägar.

Ingen vinst finns att hämta.
Jag hatar SJ.
Snåljåpar.

//Hallelulius

Speedo!

Igår kom jag på en sak. Jag låg i en tågvagn som var 14 timmar försenad, sådär som man brukar göra ni vet. I denna tågvagn stod/låg/fanns en mycket spännade sak. En trunk. Och inte vilken trunk som helst utan en trunk av märket speedo. Jag läste det på den. Många gånger jag hade nämligen läst ut allt annat jag kunde läsa. Så jag läste på trunken, om och om igen. DÅ! Helt plötsligt slog det mig att speed och speedo är väldigt fula och lustiga ord. Jag skrev det genast i ett sms men såg då till min förföran att det inte såg lustigt ut. En förvirringszon skapades någonstans i mitt inre, i de delarna där man brukar säga att hjärnan sitter tror jag. Det försvann snabbt när jag tänkte lite grann. Det är nämligen så att märket speedo försöker sprida ut att speed och speedo är fula och lustiga ord. Hur självklart som helst så här i efterhand. Genom att ha ett konstigt typsnitt lurar de människor till att att tycka så, och vipps flux så är man lurad. Pinsamt.

Bildbevis:

 

Dagens motsatsord: Förefot
Dagens googlebildsökord: Speedo

//Hallelulius

Solstickepojken

Ja, vem är han? hans portträtt kan hittas i stort sett i varje svenskt hem. Hur hamnade han där? Han ser målmedveten ut men vart är han egentligen påväg? Vad heter han? Många frågor som söker svar..
//BigBoss Aka "Rumphunden"

skit, spillning och bajs

HAr funderat lite granna kring ett lite märkligt fenomen nämligen bajs. Ja du läste rätt, bajs. Tror du mej inte!? (läs första meningen igen isf) Bajs alltså, äckligt kanske du tycker? Jag med. Kul?? Sannerligen!
Vad är det då som gör bajs så makalöst underhållande?Kan det vara just bokstavskombinationen bajs? eller är det just det dän där vidrigt äckliga sörjan som gör det.?substans. Jag vet inte riktigt men fascinerande är det iaf...
Ville bara dela lite tankar och reflektioner och tänka på detta när jag satt i det lilla rummet där man framställer just detta underliga klet.
Apropå sånt däer...
Sök på eniro kartor efter Åsögatan 176, klicka på gatuvy, klicka på pilen till höger tills du kommer till det röda huset på höger sida, Kolla på fönsterraden på andra våningen, sen zoomar du in där.


Dags för lite granna dagen grejjer
Dagens färg: brun
Dagens humör: fånigh
Dagens humor: låg/bajs
Dagens förkortning: BAJS (British Association for Japanese Studies)
Dagens kroatiske politiker: Damir Bajs
Dagens sjukdopm: dyslekzi

/Big "Bajs" Boss" aka  Rump "Bajs" hunden


Bara jag?

Är det bara jag som typ får känslan av att gå in i tredjepersonsvy när jag tänker intensivt samtidigt som jag tittar på datorskärmen? Visserligen stannar man på vägen och kommer inte utanför utan stannar kvar i förstaperson, men det känns som om man är på väg bort. Jag kanske är trött. Fast egentligen tror jag att jag håller på att lära mig det. Tredjepersonsvy. Det kommer bli fett. Jag 2.0

Så ni föråldrade människor som inte får samma känsla som jag, känn er bortsprungna, omkörda, lyktstolpe.


//Hallelulius

RSS 2.0