Fem plus sju minus tre delat med två plus en halv eller som jag brukar säga: Elva

Om krånglar till saker blir de krångligare #visdom

Jag borde börja twittra
//Hallelulius

Är DU en hej-förväntare?

Idag har jag tänkt på en sak. Först två gånger och sen massa gånger efter att jag hade tänkt på det två gånger.
När man ser en person man känner säger man ju hej. När man ser en person som man inte känner säger man ju inte lika ofta hej. När man ser en person som man känner lite sämre kan det ibland hända att man inte riktigt vet om man ska säga hej eller inte. Här kommer dagens ska-jag-säga-hej-eller-inte-situationer:

Situation 1

Står i matkön och ser en forna klasskamrat framför mig i kön. Vill säga hej men får liksom ingen riktig kontakt utan uppstår en slags awkvard-situation. Blir inget hej för hon säger inget hej.

Situation 2

Går hem. Kommer inte på min gata. Barnen spelar fotboll. Jag vill nog säga hej här med men väntar på barnens hej först. Man tänker ju att barnen säger först. Det brukar de göra. Det gör de inte. Det blir inget hej denna gången heller.

Efter en stunds eftertanke har jag kommit fram till följande: Jag är en hejförväntare. Jag säger inte hej förrän den andre har gjort det. Jättetöntigt ju. Jag vill inte vara en hej-förväntare jag vill vara en hejare, men jag vet inte hur man gör. Jag tycker det är knepigt. Hur ska jag göra? Typ börja säga hej till alla jag ser så  det inte spelar någon roll om det passar eller inte. Jag vet inte.
//Hallelulius

gäspig filosofi

Det finns bra dagar och det finns morrondagar. (Det finns även andra dagar så som juldagar, torsdagar och våffeldagar, men dessa tänkte jag inte ta upp så mycket av i detta inlägg).

En bra dag kan definieras på flera olika sätt, man (eller kvinna) kan ha upplevt något speciellt som är bra, tex. ätit glass, men generellt gäller dom dagar man (eller kvinna) på något sätt anser vara positiva.
När man upplever en bra dag blir det lätt så att tiden går snabbare vilket medför att man får mindre tid än vad man hade fått om man hade haft tråkigt. Detta gör att man gärna vill låna lite utav morrondan, vilket kan tyckas vara en väldigt bra idé. MEN, då kommer vi till det faktum att morrondan i sin tur förlorar de lånade timmarna och -->blir kortare, och för att kunna använda hela morrondan måste man låna lite utav nästa dag osv...  Och vad innebär då detta? jo, man får kortare och kortare dagar hela tiden och tillslut kommer man ha så korta dagar att man endast hinner säga "rumpstump" hur kul är det på en skala? --> inte så tänk dej att bara hinna säga rumpstump varje dag resten av ditt liv! nä det är farliga grejer det där.

Dessutom blev jag bestulen av en timme inatt, tänk inte nog med att dagen redan är försenad, jag ska alltså behöva förlora en timmme extra! ska det verkligen få vara såhär i Sverige 2010?!
/ BigBoss aka Rumphunden

Tema: Tema

Kom på att vi skulle kunna ha tema som tema på bloggen. För då får allt plats och man har ändå ett tema. Det känns ju trots allt lite trendigt och poppis med tema. Lite mysigt så där.
Tänk vad många olika ord och liknande man kan göra med bokstäverna i tema.

Lista:

  • Tema
  • Mate
  • Team
  • Matte
  • Mat
  • Matta
  • Meat
  • Meet
  • Tae
  • Mae
  • Te
  • Me
  • EM
  • Ta
  • Att
  • ATM
  • MATMATMATMATMAT
  • Mamma
  • Amma
  • Emma
  • Meta
  • Teama
  • Tama
  • Tam
Och nu har jag bara använt två språk!
Fyll på med ord i kommentarerna!

Dagens bokstäver: T,E,M och A!
//Hallelulius

Släpp lös din konstnärliga förmåga

Det var nog såhär Picasso började en gång i tiden ---> http://jacksonpollock.org/
klicka för att byta färg, ctrl för att inte rita, mellanslag för att börja om
/ Rumphunden

Verkar vara en riktig höjdare



ehh.. den spårar ur lite grann efter ett tag, men men. Låt den ta tio minuter från er. Den är spännande och detta är bara trailern!!




vilken bassist!! (H)


Chatroulette på helt nya nivåer. HAHA!
( kolla http://www.youtube.com/watch?v=uoD4XxK2kXw&NR=1 först!

//Hallelulius

One does not simply Djurtema into Mordor.


(Hotlink-fail)

//Hallelulius

Nu när vi endå är inne på djurtemat

ojojoj nu börjar saker och ting ske, gurkstadsbloggen är på g..
Vi bloggar som aldrig förr och nu har vi även börjat med teman och grejer --> seriöst

Hittade en hjälplös liten katt ute på Internet, han hade ont, så jag hjälpte honom.
dagens rim: se ovan
//BigBoss

Det är fint med danska



//Hallelulius

Får han betalt för detta? (Kan inte släppa jobbtemat)


Teliaidinahander




//Hallelulius

Skjuta Ankor

Visst är det kul ! du borde pröva du med ! brukar komma några hit ibland och besöka bloggen.
// BigBOSS aka Rumphunden

På temat roliga jobb






//Hallelulius

Världens tuffaste jobb

Jag ska lätt jobba på kontor när jag blir stor, hur kan jag säga så? Du tycker säkert att det verkar dötrist och olidligt segt, men ta dej bara en titt på det här videoklippet så lovar jag att dina fördomar kommer krossas. Detta är action!

 

 

/ bigBoss aka rumphunden


Besvikelse

Har absolut ingen tid nu men såg att det inte hänt något här på alldeles för länge så jag offrar min dyrbara tid till detta. Har man en blogg måste man ju blogga! Annars kan man få utslag och dö, det har jag läst... Typ.

Iaf dagens bloggande kommer handla om Google. Detta Google som äter sig in i våra liv och finns överallt. Snart finns det nog mat som kommer från Google, bilar, pulkor, servetter vad vet jag. Det finns säkert redan nu.

Iaf jag täntke visa er ett fynd jag upptäckte igår, eller fynd och fynd . Jag tyckte det var lite kul och tänkte att det måste delas. Ni kanske redan vet det och då gör jag ju bort mig (teh old?). Men så är livet, ibland gör man bort sig och då får man gå och skämmas som en gris med stjärngossestrut under en stor sten i tre och ett halvt år.

Som ni vet har Google en finurlig funktion som ger tips om vad man ska söka på, eller vad man ska kalla det. Ni vet nog vad jag menar. Jag undersökte vad jag fick för "tips" om jag skrev hur + mellanslag och hur + mellanslag + h
Finns många roliga/intressanta andra kombinationer också så klart.
Detta gav mycket spännande resultat. Jag funderar på vad de där tipsen kommer ifrån. Är det den vanligaste sökning innehållande de orden? Det känns ju nästan så. Det borde jag någon kolla upp för jag orkar inte det. I så fall är det LOL (det är kul att använda utryck som LOL i texter, ännu bättre i verkligheten, gärna mer subtila (ville bara skriva det ordet där även fast det inte riktigt alls passade. Det ser snyggt ut mest) utryck som lmao, imba och ffs eller gärna något värre).

Här kommer bilder på vad man får upp för resultat utifall ni inte orkar undersöka själva.




Hångel, Hitler, Hacka, Trekant, Sveriges längd, Hjärtan på facebook, Självmord, Eiffeltornet, Oralsex, Msn, osv.
Listan är helt underbart bra tycker jag. "Hur man hånglar video" är nog ändå favoriten.

ironi finns inte på internet
//Hallelulius

Om man inte tänker

Här tänkte jag skriva en lista på saker som är sämst.
Det orkar jag inte. Jag behöver lustiga hattar.
//Hallelulius

Det får la bli ett sånt därnt dagens inlägg bara för att

bajsapa! mitt inlägg som jag spenderat eftermiddagen med att skapa --> försvann , gick uppirök, upphörde, flög sin cos, gick förlorad kalla det vad ni vill, detfinns inte längre ominte långt ute på internetet under någon sten eller liknande. Om ni mot förmodan skulle hitta det skulle ni väl kunna skicka en flaskpost eller nåt. Hade varit vänligt. Nåväl "det är bara att bryta ihop och komma igen" som nån skidåkare sade någon gång. Inlägget handlade iallafall om strössel, meningen med livet, apor och ingenting.
Dagens söttgött: kladdkaka och dajmbiskvi + (marmeladmacka)
Dagens YES : typsnart vår
(Går)Dagens näradödenupplevelse: nästanfall från stol
Dagens plugg: inget, änsålänge
Dagens attityd: stilig, humoristisk, omständig, fundersam
Dagens grammatikfel: ihopskrivningar av tillsynes jobbiga småord
Dagens mattepåminnelse : sin cos (från inlägget)
//BigBoss aka Rumphunden

RSS 2.0