Ett sent, tidigt ansvarsfullt inlägg

Tjoopidoppido!!

Nu undrar ni säkert varför jag sitter här och bloggar kl 02.04 på natten. Ni kanske rentav känner er lite stötta!? Ja menar om ni ser upp till oss som bloggare och så visar det sig att ja är så oansvarsfull att ja sitter och bloggar på natten när när det är skola imorgon. Jo så kan det gå om man har tele2, typ.

Så för att visa att jag inte är oansvarsfull ska jag här göra en rankning över saker som är ansvarsfulla:

5. Titta på Cops på 6an så att man vet att det är fel att köra knark-påverkad in i en vägg så att de amerikanska poliserna kan slå på en.

4. Lära sig steka pytt i panna till sina hopplösa (högst oansvariga) småsyskon.

3. Terminslåna en Engelska ordbok (på 2kg) att ha i väskan så man kan lära sig nya ord och uttryck när man inte har något att göra.

2. Lägga papper i toan innan man gör nr.2* så att folk utanför inte ska höra "plasket" och bli äklade.

1. Blogga onödiga roliga saker kl 02 på natten.

Det är det mest ansvarsfull som finns!!! Tänk bara om alla följde dessa ansvarsfulla råd! Va alla inte skulle köra in i väggar. Eller behöva lyssna till när "korven*" lämnar "the dark hole*" för att göra ett ytters ljudligt "magplask*" i den så kallade "pudderdosan*". Eller alla stakars datanördar som sitter och sörplar energidryck och inte har en aning om vad de ska hitta på en natt som denna, så kan de läsa vår blogg!! (som en viss präst skulle säg: Suveränt!!Jubel!! Tjoho!!)

Ordförklaring(*) :
Nr.2 - "Lägga en tetris*"
Korven - Avföring med korvform
The dark hole - En mörk plats*
Magplasket - Plasket som skapas när "korven*" landar på sidan eller nått (har inte undersökt detta så nogrant, posta en komentar om du vet!!)
Pudderdosan - Toalett*
Lägga en tetris - "Göra sig av med lite "grejer*""
Göra sig av med lite "grejer*" - BAJSA
Grejer - "Korven*"
En mörk Plats - För otrevligt att nämna i våran pryda blogg
Toalett -

En toalett, talspråkligt toa, är en anordning, oftast avses en vattenklosette, med uppgift att uppsamla och vanligen även avlägsna kroppsligt avfall, främst urin och avföring. Ordet toalett används även om det rum där anordningen finns. Ordet härrör från franskan och stavades ursprungligen toilette.

Toalett är även synonymt med klädsel; göra toalett (eh?) = klä sig Wikipedia

 

Frukta inte!

Din högst ansvariga (men dock inte för detta inlägg)

 

Gbg:an

 

(Mitt bloggarnamn är ju värdelöst! xD Man upptäcker så många roliga saker vid den här tiden (02.35) BAJS det är ju verkligen skola imon !! Gash)


En toalett, talspråkligt toa, är en anordning, oftast avses en vattenklosett, med uppgift att uppsamla och vanligen även avlägsna kroppsligt avfall, främst urin och avföring. Ordet toalett används även om det rum där anordningen finns. Ordet härrör från franskan och stavades ursprungligen toilette.

Toalett är även synonymt med klädsel; göra toalett = klä sig


Kommentarer
Postat av: H the man

Vilket mastodont-inlägg, mer sånt!



2010-02-22 @ 17:26:22
Postat av: B

Ytterst ansvarsfullt, bra med ordlista med ju :D hahaha

2010-02-26 @ 18:12:37
Postat av: Hanna

Shitas!! Detta är imponerande måste jag villigt erkänna! Dessutom är eran blogg faktiskt massa rosa, manligt till tusen!! Pluspoäng i drivor till er knäppgökar! :D

2011-03-23 @ 20:27:05
URL: http://hannapeterssooon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0